Huisje

Geen verkeerslawaai en ’s nachts aardedonker. Heerlijk rustig. Alleen mekkerende schaapjes, wakende ganzen en het gezellige gekakel van de kipjes.

Tot rust komen op het platteland van Drenthe, of juist actief op pad. Het kan allemaal in de omgeving van Zuidwolde.

Hier vandaan kun je het mooie Reestdal of Dwingelderveld bezoeken of fietstochten maken met behulp van het uitgebreide fietsknooppunten netwerk. De omgeving wordt gekenmerkt door agrarische percelen die worden afgewisseld met kleine bosjes, heidevelden en vennetjes. Langs het Reestdal liggen mooie natuurgebieden en zitten veel ooievaars. Ook Meppel, Zwolle, Assen, Hoogeveen en Emmen zijn goed te bereiken hier vandaan.

Het zwarte schaapje is een vakantiehuis dat plaats biedt aan maximaal 4 personen en is omgeven met een eetbare tuin en klein vee. Het huisje heeft 2 slaapkamers. Verder is het huisje voorzien van een eenvoudige open keuken met eettafel. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel.

Het huisje wordt verwarmd door een gaskachel en heeft TV en draadloos internet. Er zijn leesboeken, tijdschriften, spelletjes en een map met toeristische informatie uit de omgeving. Ook is er gelegenheid om buiten te zitten.

Voor de allerkleinsten zijn een campingbedje en kinderstoel aanwezig. Ook is er speelgoed voor binnen en buiten.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.